Zero waste

Představujeme vám novou řadu šátků a doplňků ZERO WASTE, přátelskou k životnímu prostředí. Jejím cílem není nic menšího než snížit odpad z výroby na naprosté minimum.

Způsob, jak snížit dopad výroby na životní prostředí, i prostor na hraní. To je nová řada šátků a doplňků Zero Waste. Všechny výrobky této řady pocházejí (částečně nebo úplně) z materiálu, který zůstal ležet v koutě jako zbytek z jiných projektů. Není ale kvůli tomu o nic méně kvalitní a využitelný! 

Možná vás napadá, že řešením by bylo tyhle zbytky nevytvářet. Máte jistě pravdu - ale svět není dokonalý. Ne vždy je možné přesně sladit množství osnovní a útkové příze tak, aby jedno nebo druhé nezbylo. V Zero Waste edici používáme navíc i materiály zbylé z projektů jiných firem. Vždy přitom samozřejmě dbáme na to, aby příze splňovaly naše přísná kritéria bezpečnosti, zdravotní nezávadnosti a aby se výsledek dobře a příjemně nosil.

Zero Waste je náš prostor pro radost a hru. Jako takové to vaření, když máte skoro prázdnou lednici - a přesto ze surovin uděláte skvělou večeři, po které se každý olizuje. Tuhle radost nám dává řada Zero Waste. Vzít dohromady to, co zbylo, a vytvořit něco nového, parádního, neotřelého. Něco, co se neopakuje: z principu věci vyplývá, že v řadě Zero Waste najdete samé limitky.

Z řady Zero Waste máme velikou radost, protože snižovat dopad naší výroby na životní prostředí a inspirovat k tomu i ostatní je něco, oč usilujeme od začátku. Daří se to i díky Vaší podpoře.